loading...
سایت تخصصی دام و طیور ایران
آخرین ارسال های انجمن
Admin بازدید : 309 شنبه 28 دی 1392 نظرات (0)

به منظور ارزیابی اثر سطوح پودر آب پنیر و پروبیوتیك بر عملكرد جوجه‌های گوشتی، ۷۲۰ جوجه نر و ماده بر روی بستر پرورش یافتند

به منظور ارزیابی اثر سطوح پودر آب پنیر و پروبیوتیك بر عملكرد جوجه‌های گوشتی، ۷۲۰ جوجه نر و ماده بر روی بستر پرورش یافتند. ازمایش با ۳ سطح پودر آب پنیر (۲.۰ و ۴%) و سه سطح پروبیوتیك (۱۵۰.۰ و ۲۵۰ در دوره آغازین، ۱۰۰.۰ و ۱۶۵ در دوره رشد و ۵۰.۰ و ۸۰ میلی‌گرم در تن در دوره پایانی) انجام گرفت. سطوح پروبیوتیك بر افزایش وزن تاثیری نداشتند، همچنین فقط سطح ۳ پودر آب پنیر اثر معنی‌داری بر افزایش وزن دوره رشد داشت . با افزایش سطح پودر آب پنیر ضریب تبدیل غذایی به طور معنی‌داری افزایش یافت . همچنین بین سطح ۲ و ۳ پروبیوتیك در ضریب تبدیل غذایی اختلاف معنی‌داری مشاهده شد . افزایش سطح پروبیوتیك و پودر آب پنیر مصرف خوراك در دوره آغازین را كاهش داد، ولی بر مصرف خوراك دوره پایانی اثری نداشتند ، ضمن اینكه افزایش سطح پودر آب پنیر مصرف خوراك دوره رشد را افزایش داد كه پروبیوتیك بر این دوره هم اثری نداشت . پودر آب پنیر بر كاهش فسفر تری گلیسرید و كلسترول و افزایش كلسیم خون مؤثر بود . پروبیوتیك هم كلسیم خون را افزایش و تری گلیسرید خون را به طور معنی‌داری كاهش داد . ضمن اینكه هیچ یك از فاكتورها بر گلوكز خون و صفات لاشه اثر معنی‌داری نداشتند .






این آزمایش به منظور بررسی امکان استفاده از این ضایعات بجای پودر ماهی در جیره غذایی جوجه های گوشتی به اجرا درآمد. طی یک آزمایش تغذیه ای در قالب یک طرح کاملا" تصادفی با ۳۳۶ جوجه گوشتی از هفته دوم تا ۴۹ روزگی تحت ۷ تیمار و با سه تکرار قرار داشتند تیمارها شامل ۳۳ ، ۶۶ و ۱۰۰ درصد جایگزینی پودر ضایعات میگوی الک شده و الک نشده ( معادل پروتئین پودر ماهی ) و یک جیره شاهد بودند. نتایج نشان داد که میانگین وزن زنده در



گروه ۱۰۰% جایگزینی پودر میگوی الک نشده با گروه شاهد اختلاف معنی دار (۰۵/۰>P) داشتند. ولی سایر گروه ها با آن اختلاف معنی دار نشان نداد. میانگین مصرف دان و ضریب تبدیل غذایی بین گروه شاهد و سایر گروه ها اختلاف معنی دار نداشت ولی نشان داده شده که با افزایش میزان پودر میگوی الک نشده در جیره های آزمایشی ضریب تبدیل غذایی بهبود یافته است ( ۱۳/۲ در مقابل ۲۶/۲ ). نتایج تجزیه لاشه جوجه های آزمایشی نشان داد که با افزایش سطح پودر میگو در جیره آنها درصد میزان چربی محوطه بطنی کاهش یافته است ( ۵/۲% در مقابل ۵/۳%) . نتایج کلی این آزمایش نشان می دهد پودر ضایعات میگو جانشین مناسبی برای پودر ماهی می تواند باشد

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    لینک دوستان
  • تعمیر پرینتر
  • جوجو فان|جوک جدید جوجو فان|جوک جوجوفان
  • جوک جدید جوجوفان
  • خرید گیفت کارت 5 دلاری استیم
  • ليست محصولات ارگانيک ايران
  • قيمت هيتر کارگاهي
  • فرش 1000 شانه
  • تور کیش
  • دانلود پایان نامه رایگان
  • چاپ کاتالوگ چاپ بروشور
  • تور دبی
  • گیفت کارت مایکروسافت
  • انجام پایان نامه کامپیوتر
  • خرید سرور اختصاصی انگلیس
  • خرید وی پی ان
  • خرید دوربین مداربسته
  • تور دبی
  • خرید جم کلش رویال
  • تجربیات یک معلم
  • فروشگاه اینترنتی لباس
  • خرید جم کلش
  • خرید جم کلش رویال
  • دانلود مقاله با ترجمه
  • دانلود مقاله با ترجمه
  • دانلود مقاله با ترجمه
  • دانلود آهنگ جدید
  • sitemap
  • داستان عاشقانه
  • تصفیه آب معصومی
  • داتیس
  • فروشگاه اینترنتی کیف و کفش
  • نرم افزار انبارداری
  • نرم افزار حسابداری انبارداری
  • نرم افزار جامع انبارداری
  • برنامه انبارداری
  • بهترین نرم افزار انبارداری
  • نرم افزار انبارداری
  • نرم افزار حسابداری انبارداری
  • نرم افزار جامع انبارداری
  • برنامه انبارداری
  • بهترین نرم افزار انبارداری
  • تشریفات
  • آخرین مطالب ارسال شده
  • نظرسنجی
    خوشمزه ترین گوشتی که تا به حال خورده اید ؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 182
  • کل نظرات : 32
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 97
  • آی پی امروز : 16
  • آی پی دیروز : 16
  • بازدید امروز : 25
  • باردید دیروز : 18
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 133
  • بازدید ماه : 969
  • بازدید سال : 15,606
  • بازدید کلی : 142,046