*رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد
.....
*رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام باشد
* رنگ روشن آن نباید تیره شده باشد.
یادآوری: تفییر رنگ قرمز به سبز، قهوه ای و خاکستری و یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک علائم فساد گوشت است.
* سطح خارجی باید بدون رطوبت باشد.
* هیچگونه بوی غیر طبیعی مثل بوی ترشیدگی یا متعفن نباید حس گردد.
*در محل اتصال گوشت به استخوان نباید بوی غیر طبیعی به مشام برسد (فساد عمقی)
l*قارچ زدگی نباید داشته باشد.
* گوشت باید سفت و قوام خود را داشته باشد، نباید نرم و لزج باشد.
* گوشت باید کاملا“ تمیز، عاری از خون مردگی، ضربه،بیماری و ذرات خارجی قابل رؤیت باشد.
*ارگانهائی مثل کبد نباید دچار تورم – ندولهای غیر طبیعی یا رنگ و بوی غیرطبیعی باشد.
• گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد.
• گوشت نباید در خارج مغازه آویزان باشد.
• گوشت موجود در فروشگاه باید متناسب با ظرفیت یخچالهای موجود باشد.
• گوشت باید کاملا“ بهداشتی تهیه شده و ممهور به مهر کنترل بهداشتی باشد.
*گوشتهای بسته بندی شده موجود در فروشگاه باید در یخچال نگهداری و در مدت کوتاهی بفروش برسد.
*گوشتهای چرخ کرده باید در حضور مشتری چرخ و خرد گردد.
گوشت قرمز منجمد علاوه برخصوصیات بالا باید :
عاری از امعاء و احشاء و زوائد و ضمائم و چربیهای ذخیره حفرات سینه و شکم باشد.
فاقد آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد.
در داخل بسته بندی گوشت نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
l*نگهداری و عرضة گوشت قرمز باید در داخل یخچالهای ویترین دار صورت گیرد.
*گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصیات بالا باید :
چربی باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی بدی باشد .
-فاقد آثار سوختگی ناشی از انجماد باشد .
-در داخل بسته بندی گوشت نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
-هموطنان عزیز ضمن دقت در موارد ذکر شده از خرید گوشت فاقد مهر دامپزشکی پرهیز نموده و تخلفات احتمالی را به ادارات کل دامپزشکی استانها و شبکه های دامپزشکی شهرستان مبدا ء اطلاع دهن