خوراكهاي قزل آلا بر اساس روش توليد به دو دسته تر و خشك تقسيم مي شوند. در خوراك تر كه معمولا" در محل مزرعه توليد مي شود با توجه به اينكه خوراك روزانه توليد شده ونياز به نگهداري در انبار ندارد از خشك كن استفاده نكرده و به همين دليل درصد رطوبت خوراك عموما" بالاي 20 درصد مي باشد..
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
پوستر سه بعدی دکورپرینت | 0 | 198 | talieh |
راهنمایی درباره جوجه مرغ محلی | 27 | 2900 | fazelfarhadi |
راهنمایی در مورد سالن جوجه کشی و دستگاه جوجه کشی و تجهیزات لازمه و غذا | 0 | 421 | karim4018 |
هیتر مرغداری | 0 | 375 | gonay_shahrokhi |
هواکش مرغداری | 0 | 367 | gonay_shahrokhi |
بهترین تامین کننده عمده( مرغ،گوشت ،ماهی ،میگو) | 0 | 311 | golfamco |
گوسفند افشاری | 3 | 1017 | abuzar-arabi |
نحوه تنظیم رطوبت دستگاه جوجه کشی | 10 | 1545 | yangom |
عکس های جالب از دام و طیور | 16 | 1762 | majid25 |
قیمت جوجه محلی | 14 | 1923 | navid |