خوراكهاي قزل آلا بر اساس روش توليد به دو دسته تر و خشك تقسيم مي شوند. در خوراك تر كه معمولا" در محل مزرعه توليد مي شود با توجه به اينكه خوراك روزانه توليد شده ونياز به نگهداري در انبار ندارد از خشك كن استفاده نكرده و به همين دليل درصد رطوبت خوراك عموما" بالاي 20 درصد مي باشد..
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 172 | talieh |
![]() |
27 | 2636 | fazelfarhadi |
![]() |
0 | 389 | karim4018 |
![]() |
0 | 355 | gonay_shahrokhi |
![]() |
0 | 349 | gonay_shahrokhi |
![]() |
0 | 286 | golfamco |
![]() |
3 | 970 | abuzar-arabi |
![]() |
10 | 1378 | yangom |
![]() |
16 | 1580 | majid25 |
![]() |
14 | 1711 | navid |